Versati III monoblocCatalog Versati III monobloc Date tehnice Versati III monobloc

Pompa de caldura Versati III monobloc este solutia ideala pentru asigurarea confortului caminului. Aceasta furnizeaza aer conditionat si apa calda menajera pe tot parcursul anului.

Alegerea echipamentului Versati III monobloc cu freon R-32 reduce impactul asupra mediului cu peste 68% în comparatie cu un produs cu R-410A si duce la un consum mai scazut de energie datorita eficientei energetice ridicate .Freonul R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului inconjurator.Tank apa 200/300L

Telecomanda cu fir Z263P


Economie de energie

Pompa de caldura Versati III monobloc foloseste energia solara pentru a inalzi apa, ceea ce duce la economisire de energie.

Temperatura apei

Temperatura de ieșire a apei ajunge la 55 ℃.Sistem inteligent de detectare a temperaturii apei

Controlul pornirii si opririi sistemului se realizează cu ajutorul unor senzori de temperatura, unul superior si unul inferior, aflandu-se astfel momentul perfect de pornire a incalzirii apei.

Tehnologia pompa de caldura

Versati III monobloc este conceput pe baza tehnologiei pompelor de caldura. Acesta extrage caldura din aerul exterior si asigura incalzirea locuințelor.