Chiller centrifugal inverter


 


Catalog Chiller centrifugal inverter Date tehnice Chiller centrifugal inverter

Sistemul foloseste compresor centrifugal de inalta eficienta DC invertor, asigurand o funcționare stabilă. Poate fi conectat la intreaga gama de ventiloconvectoare pentru a realiza racirea atat pentru cladiri rezidentiale cat si industriale mari.Compresor de mare viteza cu actionare directa

Sistemul foloseste un compresor cu motor de mare viteza ce anteneaza direct rotorul. Pentru ca se folosesc mai putine piese in miscare se imbunatateste eficienta si se reduc pierderile mecanice cu cel puțin 70%. Volumul si greutatea compresorului este de numai 40% fata de compresoarele conventionale de aceeasi capacitate.

Panou de control avansat

Procesor cu semnal digital pe 32 biti. Precizie ridicata de colectare a datelor și capacitate mare de procesarea, asigurand acuratetea controlului sistemului. Ecran touchscreen LCD.

Tehnologie de compresie in doua trepte

Comparativ cu sistemul de refrigerare cu o singura treapta, prin compresia cu doua trepte se imbunatateste eficienta de compresie cu 5% ~ 6%. Viteza de rotatie a compresorului este mai mica, astfel incat compresor este mai fiabil si mai durabil.