Chiller centrifugal

Catalog Chiller centrifugal Date tehnice Chiller centrifugal

O noua generatie de chillere centrifugale cu viteza constanta. Utilizeaza tehnologie de compresie in doua trepte, extrem de eficiente in economia de energie. Cu agent frigorific ecologic R143a.


Panou de control cu ecran touchscreen

Panoul de control poate monitoriza si controla pe deplin unitatea cu datele afisate sub diverse forme: texte, grafice, tabele etc. In plus, se poate afișa starea de funcționare a aparatului, starea supapelor cat si alti parametrii de funcționare. Acesta înregistrează evenimente și erori majore aparatului.
Tehnologie de compresie in doua trepte

Comparativ cu sistemul de refrigerare cu o singura treapta, prin compresia cu doua trepte se imbunatateste eficienta de compresie cu 5% ~ 6%. Viteza de rotatie a compresorului este mai mica, astfel incat compresor este mai fiabil si mai durabil.

Compresor de mare viteza cu actionare directa

Sistemul foloseste un compresor cu motor de mare viteza ce anteneaza direct rotorul. Pentru ca se folosesc mai putine piese in miscare se imbunatateste eficienta si se reduc pierderile mecanice cu cel puțin 70%. Volumul si greutatea compresorului este de numai 40% fata de compresoarele conventionale de aceeasi capacitate.