Chiller modular scrollCatalog Chiller modular scroll Date tehnice Chiller modular scroll

Chiller modular scroll este o gama nouă de pompe de caldura Gree, proiectata pentru aplicatii in constructii si spatii industriale, cu compresoare scroll pentru o performanta ridicata si fiabilitate. Gamă larga datorita capacitatii modulare. Se pot conecta 16 unitati de 60/71 kW sau 8 unitati de 120/145kW.  Cu agent frigorific ecologic R410a.


Panou de afisare Z26301CArie larga de operare

Temperatura mediului exterior pentru racire: 15 ℃ ~ 48 ℃; temperatura mediului exterior pentru incalzire: -15 ℃ ~ 24 ℃; temperatura apei la iesire: 40 ℃ ~ 50 ℃.

Incalzire continua in timpul iernii

Prin combinarea modulelor, numarul de module dezghetate este setat automat, astfel incat sa nu se dezghete toate modulele in acelasi timp.Supapa de expansiune electronica

Sistemul este echipat cu supapa de expansiune electronica de inalta precizie pentru a se realiza un control precis al debitului cat si un raspuns rapid la conditiile de lucru a aparatului.

Functionare echilibrata a modulelor

Timpul de functionare al modulelor este echilibrat automat. Acest lucru asigura protejarea impotriva suprasolicitarii unui singur modul si prelungirea duratei de viata a unitatii.