Inverter mini chiller
Catalog Inverter mini chiller Date tehnice Inverter mini chiller

Inverter mini chiller, este solutia de top de mici dimensiuni a unui chiller racit cu aer, care poate fi conectat la intreaga gama de ventiloconvectoare pentru a realiza atat racirea cat si incalzirea. Poate fi utilizat în intervalul de temperatură -20° ~ +48°.

Z26301CTehnologie All DC inverter

Compresorul ALL DC Inverter si camera de inalta presiune sunt adaptate pentru a reduce  supraincalzirea si de a imbunatati eficiența de compresie. Comparativ cu camera de joasa presiune, eficienta de compresie este imbunatatita. Motorul de mare eficienta permasyn este adaptat pentru a oferi performante mai bune decât traditionale compresoare DC inverter.

Reglarea vitezei fara trepte

Reglarea vitezei se realizeaza fara trepte si poate sa varieze intre 5Hz si 65Hz. In comparatie cu motoarele traditionale aceasta operatie ajuta la economisirea de energie electrica.


Tehnologie de compresie in doua trepte

Comparativ cu sistemul de refrigerare cu o singura treapta, prin compresia cu doua trepte se imbunatateste eficienta de compresie cu 5% ~ 6%. Viteza de rotatie a compresorului este mai mica, astfel incat compresor este mai fiabil si mai durabil.