GMV5 Home 
Catalog GMV5 Home Date tehnice GMV5 Home

GMV5 Home este o noua generatie de sisteme multi VRF dezvoltat de Gree,  acesta integreaza:

  • aer conditionat central
  • apa calda
  • încălzire prin pardoseală

Este un sistem unic, patentat de Gree, ce permite un coeficient de performanta de 6,8 datorita posibilitatii incalzirii apei in timpul racirii spatiului interior.

Tehnologie de recuperare a caldurii

Datorita tehnologiei de recuperare a caldurii in timpul functionarii pe modul racire, caldura de condensare este recuperata si refolosita pentru a produce apa calda pentru uz casnic fara costuri suplimentare.


Tehnologie All DC inverter

Compresorul ALL DC Inverter si camera de inalta presiune sunt adaptate pentru a reduce  supraincalzirea si de a imbunatati eficiența de compresie. Comparativ cu camera de joasa presiune, eficienta de compresie este imbunatatita. Motorul de mare eficienta permasyn este adaptat pentru a oferi performante mai bune decât traditionale compresoare DC inverter.

Control automat al temperaturii apei

Prin tehnologia folosita de control automat al temperaturii apei se poate realiza ajustarea automata a temperaturii sistemului de incalzire prin pardoseala, astfel se menține o temperatura interioara stabila și se asigura confortul utilizatorului.Interval larg de temperatura exterioara de functonare

Intervalul de temperatura exterioara de funcționare a unitatii exterioare este imbunatatit la -5 ℃ ~ 50 ℃ pentru modul racire si -15 ℃ ~ 24 ℃ pentru modul incalzire.