GMV5 HR


Catalog GMV5 HR Date tehnice GMV5 HR

Unitatile GMV5 HR maresc limitele aplicatiilor VRF clasice. Unitatile interioare pot functiona in acelasi timp atat in functia de racire cat si in functia de incalzire. Economisirea de energie se realizeaza prin recuperarea energiei degajate in timpul functionarii in mediul inconjurator.GMV5 HR dispune de 5 moduri de functionare:

  • Modul racire
  • Modul recuperare de caldura
  • Modul racire cu recuperare de caldura
  • Modul incalzire cu recuperare de caldura
  • Modul incalzire


Tehnologie de control al cuplului motorului

Tehnologia de control maxim al cuplului motorului cu un consum minim de energie electrica pentru a se reduce si mai mult costurile de exploatare.

Tehnologie All DC inverter

Compresorul ALL DC Inverter si camera de inalta presiune sunt adaptate pentru a reduce supraincalzirea si de a imbunatati eficiența de compresie. Comparativ cu camera de joasa presiune, eficienta de compresie este imbunatatita. Motorul de mare eficienta permasyn este adaptat pentru a oferi performante mai bune decât traditionale compresoare DC inverter.


Capacitate maxima de 88HP

Capacitate maxima generata de o  singura unitate exterioară este de 22 HP, iar prin combinarea mai multor unitati exterioare capacitatea maxima poate atinge 88 HP.

Conectare extinsa

GMV5 poate suporta  o combinatie de 4 unități exterioare ce pot fi conectate cu 80 de unitati interioare. Este aplicabil in special pentru construirea de cladiri de birouri sau hoteluri.


Moduri independente de utilizare

Modul racire sau incalzire poate fi dezactivat pe durata unui sezon pentru a se evita erorile de functionare datorate conflictului dintre cele doua moduri de operare.

Mentenanta

Atunci cand o unitate trebuie să fie reparata, acesta poate fi oprita fara a se afecta functionaarea intregului sistem.