GMV5 Water


 
Catalog GMV5 Water Date tehnice GMV5 Water

Sistemele GMV5 Water integreaza avantajele unitatilor Multi-VRF DC inverter cu sistemele de racire cu apa. Se utilizeaza surse regenerabile ca sursa de incalzire si racire.


Tehnologie All DC inverter

Compresorul ALL DC Inverter si camera de inalta presiune sunt adaptate pentru a reduce  supraincalzirea si de a imbunatati eficiența de compresie. Comparativ cu camera de joasa presiune, eficienta de compresie este imbunatatita. Motorul de mare eficienta permasyn este adaptat pentru a oferi performante mai bune decât traditionale compresoare DC inverter.

Reglarea vitezei fara trepte

Reglarea vitezei se realizeaza fara trepte si poate sa varieze intre 5Hz si 65Hz. In comparatie cu motoarele traditionale aceasta operatie ajuta la economisirea de energie electrica.Tehnologie de control al cuplului motorului

Tehnologia de control maxim al cuplului motorului cu un consum minim de energie electrica pentru a se reduce si mai mult costurile de exploatare.

Mouri independente de utilizare

Modul racire sau incalzire poate fi dezactivat pe durata unui sezon pentru a se evita erorile de functionare datorate conflictului dintre cele doua moduri de operare.

Mentenanta

Atunci cand o unitate trebuie să fie reparata, acesta poate fi oprita fara a se afecta functionaarea intregului sistem.