GMV-1908WM/B-X (190,8 kW)


Catalog GMV5 Date tehnice GMV5

Sistemele GMV5 sunt echipate cu ultima clasa de compresoare de inalta eficienta DC inverter. Unitatile poat fi combinate incepand de la 8 HP pana la sisteme modulare de 88 HP.
Capacitatea intregului sistem este de 190,8 kW si este realizata prin combinarea a patru unitati: 28 kW, 45 kW, 56 kW si 61,5 kW.Tehnologie All DC inverter

Compresorul ALL DC Inverter si camera de inalta presiune sunt adaptate pentru a reduce  supraincalzirea si de a imbunatati eficiența de compresie. Comparativ cu camera de joasa presiune, eficienta de compresie este imbunatatita. Motorul de mare eficienta permasyn este adaptat pentru a oferi performante mai bune decât traditionale compresoare DC inverter.

Reglarea vitezei fara trepte

Reglarea vitezei se realizeaza fara trepte si poate sa varieze intre 5Hz si 65Hz. In comparatie cu motoarele traditionale aceasta operatie ajuta la economisirea de energie electrica.
Tehnologie de control al cuplului motorului

Tehnologia de control maxim al cuplului motorului cu un consum minim de energie electrica
pentru a se reduce si mai mult costurile de exploatare.

Mouri independente de utilizare

Modul racire sau incalzire poate fi dezactivat pe durata unui sezon pentru a se evita erorile de functionare datorate conflictului dintre cele doua moduri de operare.Capacitate maxima de 88HP

Capacitate maxima generata de o  singura unitate exterioară este de 22 HP, iar prin combinarea mai multor unitati exterioare capacitatea maxima poate atinge 88 HP.

Conectare extinsa

GMV5 poate suporta  o combinatie de 4 unități exterioare ce pot fi conectate cu 80 de unitati interioare. Este aplicabil in special pentru construirea de cladiri de birouri sau hoteluri.
Mentenanta

Atunci cand o unitate trebuie să fie reparata, acesta poate fi oprita fara a se afecta functionaarea intregului sistem.