Consola gmv5


Sistemele de tip consola folosesc tehnologia G10 DC Inverter si sunt echipate cu ultima gama de compresoare cu viteza variabila. Tehnologia G10 DC Inverter reduce consumul de energie electrica, reduc zgomotul exterior si sunt capabile sa mentina constanta temperatuta camerei.  Datorira tehnologiei G10 si imbunatatirii compresoarelor acum este posibila pornirea aparatului  la o tensiune redusa.
Sunt disponibile intr-o gama completa de capacităti ce variaza intre 2.2kW si 5kW. Pot fi aplicate pe scara larga in hoteluri, cladiri de birouri, apartamente si vile, etc.Racire turbo

Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza cu un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

Grila detasabila si filtru cu viata lunga

Grila este detașabila pentru o curatare usoara, iar filtrul are o durata de viata de 20 de ori mai mare.


Protectie impotriva aerului rece

Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata. Cu scopul de a proteja persoanele din interior de aerul rece.

Eficienta ridicata

Compresorul si ventilatorul sunt prevazute cu tehnologie de inalta performanta INVERTER, conform celor mai noi standarde, pentru o eficienta ridicata cu o economie maxima de energie electrica.


Mentenanta usoara

Inca din faza de proiectare unitatile Gree sunt concepute cu scopul de a usura intretinerea cat si schimbarea componentelor.

Auto restart

In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.