Duct cu dimensiuni inguste gmv5Compacte si puternice, sistemele duct de la Gree, ofera maxim de flexibilitate si discretie. Sunt proiectate pentru a fi ascunse deasupra plafoanelor suspendate pentru a furniza aer conditionat prin tavan.
Acest aranjament asigura o flexibilitate imensa, in ceea ce priveste atat distributia aerului conditionat cat si tipul de grilaj care se potriveste cel mai binela stilul camerei.
Sunt disponibile intr-o gama completa de capacităti ce variaza intre 2.2kW si 8kW. Pot fi aplicate pe scara larga in hoteluri, cladiri de birouri, apartamente si vile, etc.Eficienta ridicata

Compresorul si ventilatorul sunt prevazute cu tehnologie de inalta performanta INVERTER, conform celor mai noi standarde, pentru o eficienta ridicata cu o economie maxima de energie electrica.

Pompa de condens incorporata

Pentru o instalare usoara, duct-urile Gree sunt prevazute cu o pompa de condens incorporata care ajuta la eliminarea apei provenita din condens .


Protectie impotriva aerului rece

Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata. Cu scopul de a proteja persoanele din interior de aerul rece.

Subtire si mic

Unitatea are o inaltime de doar 200 mm, din aceasta cauza se potriveste foarte bine in camerele care nu au un tavan foarte inalt.


Mentenanta usoara

Inca din faza de proiectare unitatile Gree sunt concepute cu scopul de a usura intretinerea cat si schimbarea componentelor.

Racire turbo

Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza cu un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.