Duct cu presiune inalta gmv5


Compacte si puternice, sistemele duct de la Gree, ofera maxim de flexibilitate si discretie. Sunt proiectate pentru a fi ascunse deasupra plafoanelor suspendate pentru a furniza aer conditionat prin tavan.
Acest aranjament asigura o flexibilitate imensa, in ceea ce priveste atat distributia aerului conditionat cat si tipul de grilaj care se potriveste cel mai binela stilul camerei.
Sunt disponibile intr-o gama completa de capacităti ce variaza intre 2.2kW si 31kW. Pot fi aplicate pe scara larga in hoteluri, cladiri de birouri, apartamente si vile, etc.Presiune inalta

Presiunea statica poate ajunge pana la 150Pa. Lucrul acesta le face extrem de utile in aplicatii in care fluxul de aer trebuie sa circule pe distante lungi.

Instalare convenabila

Se poate opta pentru instalarea unei conducte, care sa transporte aerul, circulara sau dreptunghiulara, in functie de specificul si nevoile fiecarei instalari.


Protectie impotriva aerului rece

Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata. Cu scopul de a proteja persoanele din interior de aerul rece.

Eficienta ridicata

Compresorul si ventilatorul sunt prevazute cu tehnologie de inalta performanta INVERTER, conform celor mai noi standarde, pentru o eficienta ridicata cu o economie maxima de energie electrica.


Mentenanta usoara

Inca din faza de proiectare unitatile Gree sunt concepute cu scopul de a usura intretinerea cat si schimbarea componentelor.

Pompa de condens incorporata

Pentru o instalare usoara, duct-urile Gree sunt prevazute cu o pompa de condens incorporata care ajuta la eliminarea apei provenita din condens .