Duct cu presiune joasa gmv5


Compacte si puternice, sistemele duct de la Gree, ofera maxim de flexibilitate si discretie. Sunt proiectate pentru a fi ascunse deasupra plafoanelor suspendate pentru a furniza aer conditionat prin tavan.
Acest aranjament asigura o flexibilitate imensa, in ceea ce priveste atat distributia aerului conditionat cat si tipul de grilaj care se potriveste cel mai binela stilul camerei.
Sunt disponibile intr-o gama completa de capacităti ce variaza intre 2.2kW si 16kW. Pot fi aplicate pe scara larga in hoteluri, cladiri de birouri, apartamente si vile, etc.
Presiune joasa cu zgomot redus

Adecvat in special pentru camere de mici dimensiuni sau cu un spatiu de instalare mic. Ofera un mediu de viata confortabil si linistit.

Auto restart

In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.


Protectie impotriva aerului rece

Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata. Cu scopul de a proteja persoanele din interior de aerul rece.

Eficienta ridicata

Compresorul si ventilatorul sunt prevazute cu tehnologie de inalta performanta INVERTER, conform celor mai noi standarde, pentru o eficienta ridicata cu o economie maxima de energie electrica.


Mentenanta usoara

Inca din faza de proiectare unitatile Gree sunt concepute cu scopul de a usura intretinerea cat si schimbarea componentelor.

Pompa de condens incorporata

Pentru o instalare usoara, duct-urile Gree sunt prevazute cu o pompa de condens incorporata care ajuta la eliminarea apei provenita din condens, diferenta de nivel este de 1m.