Split de perete gmv5


Sistemele split de perete de la Gree se disting prin tehnologie avansata inverter, design modern de mici dimensiuni cu un stil exceptional, dotate cu compresoare de mare capacitate, asigurand o economie de energie precum si o operare silentioasa.
Sunt disponibile intr-o gama completa de capacităti ce variaza intre 2.2kW si 7.1kW. Pot fi aplicate pe scara larga in hoteluri, restauranta, cladiri de birouri, apartamente si vile, etc.Jet de aer confortabil si echilibrat

Pe modul racire, aerul rece refuleaza orizontal si apoi coboara treptat. Pe modul incalzire, aerul cald refuleaza in jos și apoi, treptat, urca in sus.

Filtrare tripla a aerului

Sunt folosite 3 filtre speciale pentru a se asigura indepartarea prafului, a mirosurilor neplacute, microbilor cat si a mucegaiului.


Protectie impotriva aerului rece

Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata. Cu scopul de a proteja persoanele din interior de aerul rece.

Eficienta ridicata

Compresorul si ventilatorul sunt prevazute cu tehnologie de inalta performanta INVERTER, conform celor mai noi standarde, pentru o eficienta ridicata cu o economie maxima de energie electrica.


Mentenanta usoara

Inca din faza de proiectare unitatile Gree sunt concepute cu scopul de a usura intretinerea cat si schimbarea componentelor.

Refulare orizontala si verticala